You successfully subscribed to our newsletter!
You unsubscribed from our newsletter. Sorry to see you go!
United

United

“We don’t divide our house in rooms as we want to take maximum advantage of it, and use it as one big unit”

You have to use Petra and Jan's home as one big room, where you can live in every corner, depending on what you'd like to do. The light incidence plays an important role on where you want to sit, work or eat. There's an outdoor space on every floor of their house, so you don't feel restricted do 'chill' in the living area or 'work' in the home office - you can do anything everywhere, actually.

As seen in the photo:
Chairs: Jørgen Baekmark by Hay, Jos De Mey for Vandenberghe Pauvers and vintage
Lamp: vintage Poul Henningsen PH 'plate' pendant for Langelinie Pavillion

 

Interior inspiration by Petra and Jan of ae-architecten.
Photography by Liesbet Goetschalckx.
Storytelling by Julie Teetaert.

Create this inspiration