De beste cadeaus voor een koppel dat een baby gekregen heeft

Als je net kersverse ouders bent geworden van een kleine baby, dan zijn er veel mensen die op kraamvisite willen komen. De meeste mensen willen liever niet met lege handen aankomen en twijfelen wat ze het beste kunnen meenemen als cadeau voor de jonge ouders. Benieuwd wat de meest populaire cadeaus zijn om aan kersverse ouders te geven? Wij sommen de beste voor je op.

Hydrofieledoeken

Als er iets is waar je met een jonge baby nooit genoeg van hebt, dan zijn het hydrofieledoeken wel. Deze doeken kun je gebruiken rondom allerlei baby-zaken en kom je dus nooit tekort. Ze moeten namelijk ook vaak gewassen worden (na elk spuugje bijvoorbeeld), en daarom is het fijn om een grote lading te hebben. Extra leuk om te kiezen voor hydrofieledoeken met de naam van de baby erin gegraveerd, zo hebben de ouders ook een persoonlijk cadeau. Overigens is dat met meerdere zaken toepasbaar, zoals bij doopsuiker(potten).

Doopsuiker

Doopsuiker is een eeuwenoude Belgische traditie waarin doopsuiker wordt gegeven tijdens de kraamvisite. Je geeft dit cadeau aan ouders ter felicitatie van hun net geboren wondertje. Vroeger werden de suikerbonen cadeau gegeven bij de geboorte van een baby, tegenwoordig zijn er veel verschillende variaties op het traditionele geboortecadeau. Je kunt kiezen voor de originele doopsuiker, maar ook voor roze, blauwe, gele of ander kleurige doopsuiker. Extra leuk is het om de doopsuiker cadeau te geven in een glazen pot waar de naam van de baby in is gegraveerd of op de deksel staat. Zo zullen de kersverse ouders altijd een herinnering hebben aan de toen gegeven doopsuiker(pot).

Newborn-shoot


Jonge ouders staan voor heel wat financiële obstakels – het krijgen van een baby kost nou eenmaal veel geld. Het zou kunnen dat de ouders dan minder snel kiezen voor een investering in iets zoals een newborn-shoot terwijl dit hartstikke zonde is. Bij een newborn-shoot als fotocadeau heb je een uitgebreide fotoshoot met zowel ouders als baby, omdat jouw baby nooit meer zo klein wordt als hij ooit was en een fotoshoot met de kleine voor onbetaalbare en tastbare herinneringen zorgt. Een fantastisch cadeau voor elke kersvers ouderpaar.  

Gerelateerd