Wat maakt een hoog-laag bed nou zo super handig?

Een hoog laag bed is een bed dat elektronisch in de hoogte verstelbaar is. Hoog laag bedden kunnen wel tot 110 centimeter hoogte versteld worden. Dit biedt vele voordelen voor zowel de zorgverlener als de zorgbehoevende. Een hoog laag bed is echter meer dan alleen een verpleegbed. Ook wanneer er nog geen extra zorg nodig is, kan een hoog laag bed een aantal voordelen bieden. De hoog-laag bedden van De Suite worden helemaal op maat gemaakt. Wat maakt een hoog laag bed nou zo super handig? Dit zijn dé voordelen van dit type bed!

Geschikt voor verschillende situaties

Een hoog laag bed is erg prettig in situaties waarin je zorg behoeft. Zo wordt het makkelijker om op te staan, omdat de hoogte van het hoog laag bed aangepast wordt op jouw heuphoogte. Zo kun je zelf goed je voeten op de grond plaatsen en makkelijker opstaan. Ook het matras wordt naar wens gemaakt. Zo kan het matras steviger worden gemaakt, zodat het makkelijk is om je om te draaien. Eventueel kan het bed zelfs ook uitgerust worden met extra accessoires die het omdraaien nog eenvoudiger maken. Een hoog laag bed is verder ook voor je partner en/of de zorgverlener prettiger, omdat het bed hoger geplaatst kan worden waardoor de rug van hen minder belast wordt. 

Ook handig wanneer je (nog) niet zorgbehoevend bent 

Een hoog laag bed is niet alleen handig voor mensen die op dit moment zorg nodig hebben. Zo kan een hoog laag bed ook een mooie investering voor de toekomst zijn. Een hoog laag bed ziet er net zo mooi uit als een regulier bed. Daarnaast kun je het bed naar eigen wens op maat laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een boxspring kiezen. Op deze manier geniet je nu van een comfortabel bed en ben je maximaal voorbereid op de toekomst, waarin mogelijk wel meer behoefte aan zorg is. Het bijkomende voordeel voor nu is dat het opmaken en schoonmaken van het bed een stuk eenvoudiger wordt. 

Het perfecte bed op maat gemaakt

De hoog-laag bedden van De Suite worden volledig op maat gemaakt. Dit is erg handig, omdat je op deze manier het perfecte bed voor jou wordt gecreëert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar. Verder kun je er bij een tweepersoonsbed voor kiezen om bijvoorbeeld van de ene kant een hoog laag bed te maken en de andere kant deze functie niet te geven. Ook het matras wordt op maat gemaakt, waarbij ook rekening gehouden wordt met eventuele beperkingen, zoals nekklachten of de ziekte van parkinson. Tot slot kun je het bed afmaken met accessoires. Zo kan het bed voor extra gemak geleverd worden met een draaibuddy of papegaai. Ook kun je kiezen voor ingebouwde bedlampjes of bijpassende nachtkastjes. 

Gerelateerd