Goedkoop verhuizen als student? Lees deze tips

Is het einde van het semester eindelijk hier? We zijn er zeker van dat je, net als elke andere student, hier opgewonden over bent en je hebt je zomer al gepland. Maar voordat de zomeravonturen beginnen, is er nog één ding waar je mee te maken krijgt: je verhuizing.  Lees dit artikel als u naar huis verhuist, op reis gaat, of naar een nieuwe plek. 

Ja, er zijn een aantal moeilijkheden die je waarschijnlijk gaat tegenkomen tijdens de studentenverhuizing, maar er zijn ook veel tips die je kunnen helpen een gemakkelijkere en goedkopere verhuizing te hebben. Als je bijvoorbeeld veel spullen hebt om te verhuizen, dan kun je gewoon een opslaglocatie nemen en je spullen daar tijdens de zomer bewaren zodat je ze niet hoeft te verhuizen. Hier vindt je alles over seniorenverhuizing.

Doe ruim van tevoren onderzoek

Laat u informeren over de verhuiskosten en hoe u deze kunt vermijden. Geloof ons, zelforganisatie maakt een verhuizing makkelijker. Maar wat velen zich niet realiseren is dat zelforganisatie ook goedkoper kan maken. Hoe meer je de verhuizing voorbereidt, hoe dan ook.

Maak uw budget

Verhuizen als student betekent in de meeste gevallen dat je het met een budget zult moeten doen. Om dit te doen, moet je eerst uitzoeken hoeveel geld je hebt en hoeveel je daarvan kunt besteden aan je verhuizing. Je zult er alles aan willen doen om je aan je budget te houden. Als je de tips van hierboven hebt gevolgd en meer hebt geleerd over verhuiskosten, weet je waarschijnlijk al hoe je geld slim kan uitgeven.

Om je budget te verhogen, moet je inzien dat het ook mogelijk is om een deeltijdbaan te nemen, of kies voor online jobs die je geld verdienen en uit comfort eenvoudig thuis.

Doorzoek je spullen

Vele minimalistische verhuistips vertelt ons dat het geen zin heeft om alles wat we bezitten te verhuizen. Onze huizen en kantoren zijn gevuld met rommel. In plaats van al die rommel naar je nieuwe woon- of werkruimte te verhuizen, wil je eerst willen kijken wat je wel en niet meeneemt. Ontdoe je van de spullen die je niet meer nodig hebt of gebruikt. Op die manier gemakkelijker én goedkoper!

Verkoop de dingen die je niet nodig hebt

Veel spullen die je doorzocht hebt, ga je waarschijnlijk nooit meer gebruiken. Om wat extra euro’s te vangen, kan je ervoor kiezen om je spullen, boeken of kleding te verkopen. Doe je onlineonderzoek op wat voor sites je het meeste geld kan krijgen voor bepaalde producten of spullen. Zo ga je meer verdienen, omdat je er meer tijd en onderzoek insteekt hoe je het meeste geld voor je spullen terug kan krijgen. Bekijk ook de mogelijkheden om je spullen gratis weg te geven aan stichtingen of arme landen, als je niet opzoek bent naar een extra budget. 

Zoals je ziet hoeft je verhuizing niet duur te zijn, je moet gewoon slim met bepaalde situaties omgaan en kijken naar de beste en goedkoopste mogelijkheden. Meer informatie over verhuizen als een student kan hier vinden. Hier vindt je alles over Student Verhuis Service, die jou kan helpen met je verhuizing.

Gerelateerd