Populair en tijdloos: een steellook deur

Steellook deuren zijn hot, hot, hot! Waarom? Omdat ze de perfecte combinatie zijn van stoer en chic. Geen wonder dat steellook deuren de afgelopen tijd zo populair zijn geworden. Waarom kies je voor een steellook deur? In welke stijl passen ze het beste? En wat zijn de alternatieven? Je leest het hier. 

Duurzaam en weinig onderhoud

Waarom je voor dit type deur zou kiezen? Alleen al voor hun elegantie, uitstraling en veelzijdige toepassing in verschillende bouwstijlen. Als je buren en vrienden wil imponeren, dan zit je hier goed. De slanke lijnen en het minimalistische ontwerp maken ze perfect voor moderne en industriële interieurs. Daarnaast zijn ze duurzaam en onderhoudsarm. Steellook deuren zijn gemaakt van aluminium en hebben daarom geen last van roest of corrosie. En – niet onbelangrijk –  ze zijn gemakkelijk schoon te maken: weinig onderhoud én duurzaam? Da’s een win-win, nietwaar? 

Stoer en chique

Ze geven elk interieur een stoere en chique uitstraling, terwijl ze toch een tijdloos ontwerp hebben. Of je nu kiest voor een enkele of dubbele deur, steellook deuren zijn altijd een goede keuze. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet een deur die eruitziet alsof hij rechtstreeks uit een design magazine komt? Deze deuren zijn een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van stijl, duurzaamheid én gemak. 

Minimalistisch

In welke stijl past een steellook deur het beste? Denk aan een industrieel interieur, maar ook bij moderne en minimalistische inrichting en stijlen doen ze het goed. Of je nu een klassiek, landelijk of eigentijds interieur hebt, een steellook deur kan dat perfecte accent zijn dat je interieur nodig heeft. Maar laten we niet vergeten dat er ook alternatieven zijn. 

De aluminium deur

Klassieke aluminium deuren zijn bijvoorbeeld een prima alternatief. Ze hebben dezelfde slanke lijnen en minimalistisch ontwerp. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je nog meer opties hebt om je interieur aan te passen. Het mooie van aluminium deuren?  Ze zijn prima voor de isolatie. Dit betekent dat ze bijdragen aan het verlagen van de energiekosten van je huis, best belangrijk de laatste jaren. Bovendien zijn aluminium deuren sterk en ook onderhoudsarm, wat ze een slimme investering maakt. 

Gerelateerd